NLM Gjenbruk Jørpeland

Etter lokalt initiativ i samarbeid med NLM Gjenbruk har det i det siste året arbeidet med å få på plass en NLM Gjenbruksbutikk i Strand. Etter at det ble funnet egnede lokaler sentralt plassert på Jørpeland har vi lagt ned en betydelig dugnadsinnsats for å få butikken klar. Det aar tatt noe mer tid enn planlagt da byggeier har måtte ventet på avklaring av nye kommunaltekniske krav, men nå er butikken snart ferdig, og vi planlegger åpning før påske.

Vi trenger nå mer folk som ønsker delta på dugnad til ulike oppgaver i butikken. Åpningstider vil i store grad bli styrt av hvor mange som ønsker delta i dette arbeidet. Vi har behov for personell til å stå i butikken, rydding og vasking samt henting av varer etc.

 

 

Planlagte åpningstider er foreløpig

Torsdag 12.00 – 19.00

Fredag 12.00 – 17.00

Lørdag 10.00 – 15.00

 

 

Butikken ligger ved Ryfylkevegen 957 ved siden av Essostasjonen i samme bygg som IT-parken og Jadarhus.

 

 

Om NLM Gjenbruk

NLM Gjenbruk er en integrert del av NLMs arbeid i Norge. Er et stort antall butikker over hele landet som er blitt viktige samlingsplasser, samt bidrar til betydelig midler til misjonsarbeidet. Butikkene er blitt gode redskaper til å knytte nye bekjentskaper i lokalsamfunnet. Er planlagt åpne flere nye butikker i 2015. Alt arbeid er basert på frivillig innsats og butikkene selger alle typer gjenbruksvarer som er mottatt gratis, er derfor ikke momsbelagt.

Les her på NLMs nettsider.

 

 

Butikken tar i mot alle typer vare som er i god stand. Varer kan leveres i butikken åpningstider eller på fast dugnad kveld alle tirsdager 17.00-19.00.

For henting av varer kontakt Hans Kirkholm 91802901.